Amari en de nachtwachters

Gepubliceerd door Nienke op

Dit prachtige boek gaat over Amari Peters. Een meisje dat opgroeit in een achterstandswijk. Ze woont samen met haar moeder, die hard moet werken om rond te kunnen komen. Haar oudere broer Quinten is al een tijd vermist. Amari heeft het niet makkelijk, op school is ze een buitenbeentje.

Op een dag wordt er een koffertje bezorgd voor Amari. Het startsein om zelf op zoek te gaan naar haar broer. De moeder van Amari denkt dat ze uitgenodigd is voor een zomerkamp, in werkelijkheid opent een magische wereld zijn deuren voor Amari. Amari gaat een opleiding tot Junior Agent volgen, bij het Bureau van Bovennatuurlijke zaken! Hiermee treedt ze in de voetsporen van haar broer, die samen met zijn partner, een held blijkt te zijn…

Al snel blijkt dat Amari ook in deze ‘wereld’ een buitenbeentje is. Het geeft haar de kracht om te vechten tegen vooroordelen, en te bewijzen wat ze in zich heeft. Ze maakt vrienden, en doet belangrijke ontdekkingen. Wat een pracht van een verhaal! Het pakt je op, en neemt je mee naar een wondere wereld. Het laat zien dat je, als je in jezelf gelooft, grote dingen kan bereiken.

We hopen heel snel meer te horen over Amari!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *