De sterrensteen

Gepubliceerd door Nienke op

Per ongeluk haalde ik enige tijd geleden het tweede deel van De Sterrensteen (het feest van de wolfmaan) uit de bibliotheek. Omdat het me nieuwsgierig maakte naar het eerste deel, leende ik ook deze. De boeken gaan over Elfie, en haar ouders Ed en Petronella, die een eigen spirituele praktijk aan huis hebben: de Sterrensteen. In het eerste deel lezen we hoe Elfie op haar hoede is voor haar nieuwe buurjongen Mats. Over haar ambitie om verslaggever te worden. En natuurlijk over een vreemd bezoek aan de Sterrensteen. Samen met Mats gaat Elfie op onderzoek uit.

In het tweede deel draait het verhaal om een feest dat de moeder van Elfie gaat geven. Overal vandaan komen mensen naar de praktijk, om de bijzondere stand van de maan te vieren. Toch speelt er naast dit feest nog iets anders. Is iedereen wel wie hij zegt dat hij is? En hoe zal de invloed van het feest zijn op de positie van Elfie in de klas? Gaan de pestkoppen inderdaad filmen op het feest?

Twee spannende boeken geschreven door Kelly van Kempen, met een vleugje spiritualiteit. En ook voor degenen die hier niet van houden, zijn dit fijne, vlot lezende boeken vol avontuur. Op naar deel 3!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *