De toch niet zo eenzame tocht van Torre

Gepubliceerd door Nienke op

Torre hoort een gesprek tussen zijn ouders. Hij moet een tijdje weg van huis. Naar een oom die hij helemaal niet kent. De volgende dag al staat deze oom voor zijn neus. Torre is boos en verdrietig. Hij voelt zich afgewezen door zijn ouders, die, sinds de geboorte van zijn broertje Pelle, hem te druk en teveel vinden. Zijn oom Fons kent hij helemaal niet. Toch gaat hij met hem mee. Mee naar de bijzondere hut, waar de excentrieke oom Fons woont. De plek waar Torre dikke vrienden wordt met geitje Natneus, waarmee hij samen een groot avontuur gaat beleven.

Een wonderlijk avontuur met aardmannen, lorren en bevleugelden. De prachtige illustraties nemen je mee in dit mooie verhaal. De korte hoofdstukken die elk beginnen met een letter gemaakt van takken, zorgen ervoor dat je tóch steeds weer een stukje verder wil lezen. Wat een prachtig debuut! Het smaakt naar meer!

Hoe ik dit boek eerder heb kunnen missen is me een raadsel, maar toen ik afgelopen weekend in de boekhandel was, lag het me aan te kijken bij de kassa. Het is niet alleen een prachtig verhaal, maar ook nog een bijzonder fraai uitgegeven boek. Een mooi gebonden exemplaar, met een leeslint, en prachtig blauw papier. Mocht je nog een cadeau zoeken voor onder de kerstboom: je hebt het gevonden!

Categorieën: boekenbabbel

0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *