De zoete tovenaars, het magische verbond

Gepubliceerd door Nienke op

Als je een fan bent van de Magische apotheek, en je hebt alle delen al uit, goed nieuws! Dit boek over de zoete tovenaars is een uitstekende vervanging! De kaft vond ik een beetje kinderachtig in eerste instantie, maar dat is het boek helemaal niet!

Het verhaal gaat over Eline. Zij woont in het plaatsje Belony. Haar grootste wens is het maken van echte vrienden. Ze voelt zich eenzaam, op school is ze verre van populair. In tegenstelling tot haar klasgenoot Charlotte, ook wel Charlie genoemd. Charlie behoort tot het populaire groepje, en vindt het leuk om Eline te dwarsbomen.

Op een dag hoort Eline over een actie van de snoepwinkel waar ze met haar opa altijd graag komt. Ze besluit met haar broertje langs te gaan, en maakt kennis met Althea, die zich voorstelt als de dochter van de eigenaar. Eline wint een reep chocola en een munt, maar voor ze er erg in heeft, heeft Charlie een grote hap van haar chocola genomen. Vanaf dat moment gebeuren er rare dingen met Charlie…

Eline besluit Charlie te gaan helpen, en dan begint er een magisch avontuur. Ze maken kennis met de familie Suikerbuik en meneer Stobbe, en sluiten een bijzondere vriendschap.

Wat een verrassend leuk boek! En het mooie is, in het voorjaar van 2022 volgt er een tweede deel!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *