Reisbureau Wereldvreemd; Op de rand van de wereld

Gepubliceerd door Nienke op

Het tweede deel van de leuke reeks over het Reisbureau Wereldvreemd. Ook dit deel gaat over Flick, die beheerder van het reisbureau Jonathan, gaat helpen.

Het reisbureau van Jonathan is er niet zomaar eentje. Hij is gevuld met koffers. En via die koffers kunnen ze verschillende werelden betreden. In het vorige deel over het reisbureau bleek dat Flick magische gaves heeft. De ouders van Flick weten van niks: Dit grote geheim deelt ze met Jonathan, en in dit deel ook met het nichtje van Jonathan, Avery.

Op een dag vraagt piratenkoningin Mez om hulp. De wereld van Mez ‘De Breek’ wordt steeds kleiner. De Breek is een waterwereld vol piraten en meermensen.De scheuren die in de wereld ontstaan zijn gevaarlijk, en Flick, Jonathan en Avery moeten snel op zoek naar een oplossing. Ze gaan op zoek naar een andere wereld voor de bewoners van De Breek. Niet alle bewoners van De Breek zijn vredelievend, en er ontstaat een spannend avontuur vol magie! Een enorm spannend boek weer voor kinderen vanaf een jaar of tien. Ik ben heel benieuwd of de auteur, L.D. Lapinski, al bezig is met een derde deel!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *