Robotoorlog; verdwenen vijand.

Gepubliceerd door Nienke op

Deze boeken van Rian Visser zijn voor mij speciaal. De serie heeft er namelijk voor gezorgd dat mijn zoon, geen fan van lezen, is gaan lezen. Hij verslond het eerste deel in 1 nacht. En las in de weken daarna deel 2 tot en met 4. Het zorgde ervoor dat er plezier kwam in lezen. En menig boek volgde.

De boeken zijn stuk voor stuk enorm spannend. En, wat voor leeshaters belangrijk is: niet te dik, voldoende plaatjes (maar niet zodat het kinderachtig wordt), en een fijn lettertype, dat ook voor dyslectische kinderen goed leesbaar is. In de boeken lezen we hoe de hoofdpersoon Denny de strijd aangaat met robots. Deze zijn gemaakt door Adulaar, zij wil robots de wereld over laten nemen.In de boeken lezen we ook over technieken die bij vechtsporten gebruikt worden. Alles wordt steeds uitgelegd in een illustratie. Lazen we in de vorige delen vooral over Adulaar en haar gemene plannen, in dit deel gaan Denny en zijn vrienden op zoek naar de broer van Adulaar: Sjamal. Ook dit deel is weer erg spannend. Een enorme aanrader voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar.

Wil je meer weten over wat er aan bod komt in de boeken? Er is ook een leuke website van de schrijfster: www.robotoorlog.nl


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *